Vi fikk inn mange foto i april i vår fotokonkurranse. Denne gangen valgte vår jury et foto av Bjørn Roald Storrø som vinnerbilde. Bildet er tatt på Staulen i Herøy og viser en god gammel trebåt som ligger fortøyd.

Vi gratulerer Bjørn Roald med seieren og oppfordrer både han og våre andre lesere til å fortsette med å sende oss foto. Etter en lang vinter og kald vår har vi i mai hatt flere dager med gode temperaturer. Vi kan derfor anta at enda flere nå tar seg en tur ut og fanger vakre motiver i kameraene sine.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under