Vinnere i fotokonkurransen for januar og februar

Vinnere januar og februar 2020

Vår jury har denne gangen kåret to vinnere i vår fotokonkurranse. Rose-Mari Hoffmann vant i januar mens Elenor Berglund stakk av med seieren i februar.

I januar 2020 kom det inn bare tre foto og vår jury ble fort enig om at Rose-Mari Hoffmann hadde sendt inn det beste bildet, som hun har gitt tittelen «Sola mellom bygene». I februar var det flere bilder å velge blant, men etter litt diskusjoner ble vår jury enig om at bildet «Vann» av Elenor Berglund fortjente seieren. Gjennom sitt foto illustrerer hun på en god måte det høye tidevannet som preget deler av måneden. Vi gratulerer begge vinnerne om håper både de og våre andre lesere fortsetter å sende oss foto.

Vårtegn som tema i mars
Vi har nå kommet et stykke inn i mars og dagene blir stadig lengre. Selv om det for tiden er en vinterlig værtype håper og tror vi at vårtegnene for alvor skal melde sin ankomst i løpet av måneden. I fotokonkurransen for mars har vi derfor «vårtegn» som tema.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Sola imellom bygene
Rose-Mari Hoffmann vant fotokonkurransen for januar 2020 med dette flotte bildet.
Elenor Berglund_Vann_ny
Elenor Berglund stakk av med seieren i februar 2020 med dette bildet.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser