I september kom det også inn mange flotte bilder til Herøyfjerdingen og det setter vi stor pris på. Denne gangen valgte juryen et bilde som viser en kajakktur i fantastisk fint høstvær. Som mange vet er Herøy et eldorado for alle kajakkinteresserte, med flott natur og mange holmer, skjær og sund som man kan padle i.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Høstbilder
Vi har nå kommet til oktober og høsten har begynt å melde seg. Naturen preges av mange flotte farger og vi håper at det er riktig mange som tar fram fotoapparatet og sender oss bilder. Det har foreløpig kommet inn kun ett bilde denne måneden, men vi håper og tror at både gamle og nye fotografer sender oss bilder også denne måneden.

Det er et krav at dere må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.