I september kom det inn mange flotte bilder til Herøyfjerdingen og det setter vi stor pris på. Denne gangen hadde derfor juryen litt vanskeligheter med å kåre et vinnerbilde. Til slutt valgte de et foto av Roald Køllersen som viser Dønnamannen på en finurlig måte. Her ser vi tydelig at fjellformasjonen bærer sitt navn med rette.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Høstbilder
Vi har nå kommet godt ut i november og julehøytida nærmer seg med stormskritt. Etter et fantastisk høstvær har vi i det siste hatt litt føling med uvær. Selv om det blir stadig mindre dagslys håper vi det er riktig mange som tar fram fotoapparatet og sender oss bilder. 

Det er et krav at dere må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.