I oktober kom det også inn en del flotte bilder, men juryen ble til slutt enige om at bildet «Nordlys» av Sigurd Albrigtsen Sjåvik var det beste bildet.

Sigurd har i likhet med flere andre vinnere også vunnet tidligere og av den grunn mottatt den premien som til nå har vært gjeldende. Denne har bestått av CD med den flotte musikken til Reidar Moursund fra bestillingsverket «Livslenka», som ble satt opp i Herøy kirke under Herøydagan i 2012 i forbindelse med at Herøy kommune feiret 150-årsjubileum.

Nå har vi imidlertid om kort tid klar en ny premie som består av en eksklusiv spesiallaget krus til Herøyfjerdingen. Motivet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav». Hanne har gjort kometkarriere med sine bilder og driver galleriet «Hearts of Copenhagen» i København og selger godt med bilder både i Danmark og ikke minst til Norge.

Etterlyser flere bilder i november
Vi nærmere oss allerede desember og julehøytiden står snart for døra. Foreløpig har vi fått inn svært få bilder denne måneden, men håper at ny premie kan lokke mange av dere til å sende oss flotte novemberbilder. Det er et krav at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
I desember vil vi velge ut et bilde som vi kårer til månedens bilde for november.
Vinneren presenteres i Herøyfjerdingen og får en premie i posten.

Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida