I november kom det også inn litt færre bilder enn vanlig til Herøyfjerdingen. Denne gangen valgte juryen et bilde som er tatt fra Åkvikfjellet. Dette er et yndet sted for trimglade Herøyfjerdinger og Kirsti J. Karlsen er nok en av dem som har svært mange turer til dette stedet.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Jula står for tur
Vi har nå kommet godt ut i desember jula står for tur. Det er lite dagslys i disse dager, men om ikke lenge vil dagene begynne å bli gradvis lenger. Lyset er ofte helt spesielt på denne årstiden og det bør derfor være god anledning til å fange et flott motiv i kameraet.  Det har allerede kommet inn en del bilder denne måneden, men vi håper og tror at både gamle og nye fotografer fortsetter å sende oss bilder.

Det er et krav at dere må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.