Vinnerbilde for mai

Gjertrud Aune Færøy_Færøyvågen_skjært

Våre lesere har kåret bildet «Færøyvågen» av Gjertrud Aune Færøy som det beste bildet i mai. 

I mai kom det inn mange flotte foto fra våre lesere og avstemningen viser at et vakkert bilde fra Færøyvågen på Sør-Herøy fikk flest stemmer fra våre lesere. Selv om temperaturene i mai var lave det mange dager med fint lys og flotte farger som flere av våre hobbyfotografer har foreviget gjennom sitt kamera.

Tilbake til juryordning
I mars og april prøvde vi oss for første gang med en ny avstemningsmetode der det er våre lesere som avgjør hvilket bilde som er best. Vi ser i ettertid at denne løsningen har en del svakheter der vi fort kan utelukke flotte foto som kommer inn mot slutten av måneden. Vi vil derfor gå tilbake til at det er en jury som velger ut det beste bildet slik at alle har like muligheter. Det presiseres at dette ikke har noe med denne eller forrige månedens vinner å gjøre. 

Vi gratulerer Gjertrud med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette å sende oss bilder.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida

Gjertrud Aune Færøy_Færøyvågen_skjært
Dette bildet av Gjertrud Aune Færøy fikk flest stemmer fra våre lesere i mai.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser