I mai kom det også inn mange flotte bilder til vår fotokonkurranse og juryen hadde derfor også denne gangen en vanskelig jobb med å kåre det beste bildet. Til slutt kom de fram til at bildet «Lav kveldssol fra Hoholmen bru» var det beste bildet.

Vi gratulerer vinneren og sender en CD med sangene fra bestillingsverket "Livslenka" som ble satt opp i Herøy kirke under Herøydagan i 2012 i forbindelse med at Herøy kommune feiret 150-årsjubileum. Musikken er skrevet av Reidar Moursund mens tekstene er skrevet Helge Stangnes.

Vi er kommet langt ut i juni , men fremdeles er det lite som minner om sommer når vi ser på gradestokken. Det er bare å håpe på at det snur snart slik at det blir hyggeligere å være ute i den flotte naturen vi har i Herøy. Vi har allerede fått mange flotte bilder, men vi håper elvsagt at det er riktig mange som fortsetter å sende oss flere foto.

Det er et krav at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
I begynnelsen av juli vil vi velge ut et bilde som vi kårer til månedens bilde for juni.

Vinneren presenteres i Herøyfjerdingen og får som tidligere nevnt en CD med sangene fra "Livslenka".

Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet "Send inn bilder" under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet "Innsendte bilder" under Bildegalleri på toppen av sida