I juni kom det også inn mange flotte bilder til vår fotokonkurranse. Juryen hadde også denne gangen en noe vanskelig jobb med å kåre det beste bildet, men kom til slutt fram til at bildet «Sara-valen i Brasøy» var det beste bildet.

Vi gratulerer vinneren og sender en CD med sangene fra bestillingsverket "Livslenka" som ble satt opp i Herøy kirke under Herøydagan i 2012 i forbindelse med at Herøy kommune feiret 150-årsjubileum. Musikken er skrevet av Reidar Moursund mens tekstene er skrevet Helge Stangnes.

Vi er kommet et godt stykke ut i juli , men fremdeles lar sommeren vente. Vi får bare håpe og tro at det snart blir bedre temperaturer og mer sommerlig vær slik at det blir hyggeligere å være ute. Vi har allerede fått mange flotte bilder, men håper selvsagt at det flere som fortsetter å sende oss flere foto.

Det er et krav at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
I begynnelsen av august vil vi velge ut et bilde som vi kårer til månedens bilde for juli.

Vinneren presenteres i Herøyfjerdingen og får som tidligere nevnt en CD med sangene fra «Livslenka».

Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida