I juli kom det inn mange flotte bilder til Herøyfjerdingen og juryen hadde derfor en vanskelig jobb med å plukke et vinnerbilde. Til slutt havnet de på bildet  av solnedgangen i Brasøysundet som vinnerbilde. Bildet er innsendt av Anne Lise Pettersen fra Brasøy. 

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Send oss flere bilder
Det er ferietid og vi er nå kommet langt ut i juli. Mange har kanskje derfor ekstra tid til å være ute og tar foto av flotte motiver. Selv om vi allerede har fått inn mange bilder håper vi at det er riktig mange som tar fram fotoapparatet og knipser i vei og sender oss flotte bilder. Det er et krav at dere må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.