I juli kom det også inn mange flotte bilder til vår fotokonkurranse, men juryen kom til slutt fram til at bildet fra kaia på Seløy av de to guttene Frode og Håvard var det beste bildet. Det er faren Freddy Holstad som har sendt inn bildet mens det er Maria Holstad som er fotograf. Bildet er for øvrig tatt ved midnatt og har fått tittelen «De små gutta mine og den store Dønnamannen»

Vi gratulerer vinneren og sender en CD med sangene fra bestillingsverket «Livslenka» som ble satt opp i Herøy kirke under Herøydagan i 2012 i forbindelse med at Herøy kommune feiret 150-årsjubileum. Musikken er skrevet av Reidar Moursund mens tekstene er skrevet Helge Stangnes.

Vi er nå kommet et godt stykke ut i august og fremdeles lar det store sommerværet vente på seg. Vi har allerede fått inn noen flotte bilder, men håper at det flere som fortsetter å sende oss flere foto. Selv om været skulle fortsette i samme spor er det fullt mulig å ta flotte bilder.

Det er et krav at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
I begynnelsen av september vil vi velge ut et bilde som vi kårer til månedens bilde for august.

Vinneren presenteres i Herøyfjerdingen og får som tidligere nevnt en CD med sangene fra «Livslenka».

Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida