I desember var det mange flotte bilder å velge mellom, men juryen valgte bildet av Dønnamannen i flott vinterdrakt som vinnerbilde. Bildet er tatt fra Herøy Slip & Plasteservice av Aileen Paulsen.

Vi gratulerer vinneren og sender en CD med sangene fra bestillingsverket "Livslenka" som ble satt opp i Herøy kirke under Herøydagan i 2012 i forbindelse med at Herøy kommune feiret 150-årsjubileum. Musikken er skrevet av Reidar Moursund mens tekstene er skrevet Helge Stangnes.

Januarbilder
Vi har nå passert 2014 og er kommet inn i et nytt år. Mange har sikkert behov for å komme seg ut på tur etter julefeiring med mye god mat. Vi håper at mange av dere samtidig kan lete etter gode fotomotiv fra Herøy som dere kan sende inn til Herøyfjerdingen.

Det er et krav at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
I begynnelsen av februar vil vi velge ut et bilde som vi kårer til månedens bilde for januar.

Vinneren presenteres i Herøyfjerdingen og får som tidligere nevnt en CD med sangene fra "Livslenka".

Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet "Send inn bilder" under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet "Innsendte bilder" under Bildegalleri på toppen av sida.