Det har kommet mange fine bilder inn til Herøyfjerdingen og valget ble ikke noe lettere denne måneden.

"Øksningsbrua tatt fra Sør-Herøy" ble kåret til beste bilde
Juryen kåret til slutt Tor Aasgaard til vinner med bildet av "Øksningsbrua tatt fra Sør-Herøy". De lot seg fasinere av de flotte fargene i bildet og overgangen som markeres av brua.

Vi gratulerer vinneren og sender han en CD som ble produsert av Reidar Moursund i forbindelse med 150-årsjubileet i 2012. På denne CD-en finner du blant annet den nye Herøysangen.

Fotokonkurranse for oktober med høstfarger 
Det er nå ny måned og vi håper det er mange som fortsetter å sende oss bilder. Denne måneden vil vi ha inn bilder med høstfarger fra oktober med motiv fra Herøy kommune.

Dere må selv ha rettighetene til bildene og de må tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
Ved slutten av hver måned vil vi velge ut et bilde som vi kårer til månedens bilde.

Vinneren vil bli presentert i Herøyfjerdingen og vil få et eksemplar av CD-en Herøysangen som ble produsert av Reidar Moursund i forbindelse med 150-årsjubileet i 2012.

Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet "Send inn bilder" under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.                       

Alle bilder vil bli vist i menypunktet "Innsendte bilder" under Bildegalleri på toppen av sida.