I januar kom det inn relativt få bilder til vår fotokonkurranse, men noen av våre faste bidragsytere bidro også denne gangen med flotte foto fra kommunen vår. Juryen bestemte seg rimelig fort for at bildet "Frost i fjæra" som er tatt av Valborg Aalstad var det beste bildet. Valborg er en av våre mest trofaste bidragsytere og har vunnet konkurransen flere ganger tidligere, senest i november 2014.

Vi gratulerer vinneren og sender en CD med sangene fra bestillingsverket "Livslenka" som ble satt opp i Herøy kirke under Herøydagan i 2012 i forbindelse med at Herøy kommune feiret 150-årsjubileum. Musikken er skrevet av Reidar Moursund mens tekstene er skrevet Helge Stangnes.

Februarbilder
Selv om det nå bare 10 dager igjen av februar håper vi at det fremdeles er riktig mange som sender oss foto. Starten på februar var preget av mye vind og dårlig vær og vi håper derfor at det er noen av dere som har flotte uværsbilder som dere kan bidra med.

Det er et krav at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
I begynnelsen av mars vil vi velge ut et bilde som vi kårer til månedens bilde for februar.

Vinneren presenteres i Herøyfjerdingen og får som tidligere nevnt en CD med sangene fra "Livslenka".

Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet "Send inn bilder" under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet "Innsendte bilder" under Bildegalleri på toppen av sida