Det har kommet mange fine bilder inn til Herøyfjerdingen og valget er ikke noe lettere denne måneden.

Bildet av "Engan" ble kåret til beste bilde
Denne gangen hadde vi flere gode kandidater til månedens bilde, men juryen kåret til slutt Jim G. Dahl til vinner med bildet av "Engan".

Vi kontakter vinneren og sender han en CD som ble produsert av Reidar Moursund i forbindelse med 150-årsjubileet i 2012. På denne CD-en finner du blant annet den nye Herøysangen.

Fotokonkurransen for september
Det er nå ny måned og vi håper det er enda flere som sender oss bilder. Denne måneden vil vi ha inn bilder fra september som er tatt i Herøy kommune.

Vi bor i en kjempefin kommune og det er mange av dere som tar flotte bilder fra Herøy og vi oppfordrer derfor alle hobbyfotografer til å sende inn bilder som dere ønsker å dele med oss.

Dere må selv ha rettighetene til bildene og de må tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
Ved slutten av hver måned vil vi velge ut et bilde som vi kårer til månedens bilde.

Vinneren vil bli presentert i Herøyfjerdingen og vil få et eksemplar av CD-en Herøysangen som ble produsert av Reidar Moursund i forbindelse med 150-årsjubileet i 2012.

Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet "Send inn bilder" under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.                           

Alle bilder vil bli vist i menypunktet "Innsendte bilder" under Bildegalleri på toppen av sida.