Formannskapet har i tidligere vedtak anmodet rådmannen om utredning av vedlikeholds-behov av bygningen (tidligere Nord-Dønna skole).

Fritidsklubben Dette i tillegg til å vurdere mulighetene for flytting av fritidsklubben som fortsatt har tilhold i lokalene.

Kommunestyret har imidlertid nylig vedtatt å legge ned fritidsklubben.

Selges snarest mulig Rådmannen ønsker at kommunestyret snarest tar stilling til salg av eiendommen tidligere Nord-Dønna skole slik at ett eventuelt salg kan gjennomføres i løpet av sommer/høst.

I sin vurdering av saken skriver rådmann Tore Westin at han ikke kan se at bygningen på gnr. 11 bnr. 49 vil benyttes av kommunen til kommunal tjenesteproduksjon i nærmeste framtid og etter 1. juli når fritidsklubben er nedlagt.

Bør gjennomføres takst Rådmannen vil derfor tilrå at kommunestyret snarest mulig legger ut eiendommene for salg.

"Om mulig bør ett salg gjennomføres i løpet av sommer/høst inneværende år. I forkant av ett salg av gnr.11 bnr. 49 og 183 bør det gjennomføres takst samt at salget bør skje ved bruk av eiendomsmegler.

Høystbydende Kommunestyret bør delegere til rådmannen å forstå salget og at salg skjer til høystbydende.

Kommunestyret må videre være inneforstått med at kjøper gis bruksendring til ønsket formål som f.eks. bolighus, fritidshus, eller liknende", skriver rådmann Westin i sitt saksframlegg. 

Bjørn skole Han skriver videre at når det gjelder eventuelt salg av kommunale boliger og tidligere Bjørn skole, så er dette under vurdering/utredning og vil fremmes for politisk behandling så snart det avklart om det bygges nytt bofellesskap for funksjonshemmede.

Dette slik at Kvitberget kan frigis til ordinære utleieleiligheter, samt hvorvidt det blir aktuelt med vertskommunesamarbeid med Dønna kommune som vertskommune for ett interkommunalt HALD-samarbeid om voksen-opplæring.

Sakslista til møtet ser slik ut: Sak 74/12 SØKNAD DELING AV EIENDOM GNR/BNR 54/1

Sak 75/12 SØKNAD OM DELING AV EIENDOM GNR 35, BNR 1,5,15 OG GNR 1, BNR 8

Sak 76/12 NÆRINGSFONDET - SØKNAD OM STØTTE TIL HORVA 2013 NORDNORSK LANDBRUKSUTVIKLING.

Sak 77/12 EVENTUELT SALG AV NORD-DØNNA SKOLE.

Sak 78/12 DOS - OPPGRADERING AV BAD/PASIENTROM. SLUTTSAK.

Sak 79/12 SLUTTSAK - SERVER KOMMUNEHUSET (INVESTERINGSSAK 2011)

Trykk HER for å lese alle dokumentene.