Vil du hjelpe noen som har det tøft i julen?

Pass it on 2019

Gunn Pedersen og Bjarne Olsen har tatt initiativ til å hjelpe folk som sliter med å få endene til å møtes i jula. De har derfor tatt initiativ til "Pass it on" i Herøy. Ei valgfaggruppe ved Herøy skole har også tatt initiativ til å arrangere en adventskafé der overskuddet går til denne aksjonen.

"Pass it on " som på norsk betyr å gi videre er en organisasjon som har som mål å hjelpe folk som har det vanskelig økonomisk. Selv om man skulle tro at de fleste hadde god råd i Norge er det også flere enn vi tror som sliter med å få endene til å møtes, spesielt i jula.

- Vi håper å få melding fra folk som har det vanskelig økonomisk i jula. De kan enten sende sms eller ringe oss og det er også mulig å komme med tips om folk man mener bør få hjelp. Vi har selvsagt taushetsplikt og folk skal derfor ikke være redd for å kontakte oss. For at vi skal ha litt tid på oss ønsker vi at folk melder seg innen søndag 15. desember, sier initiativtakerne Gunn og Bjarne. 

Gunn kan treffes på telefon 958 12 395 mens Bjarne nås på telefon 952 15 619.

Adventskafe
Allerede i kveld, tirsdag 10. desember, arrangeres det en adventskafe i Herøy skoles aula kl. 18.00, der overskuddet går til Pass it on Herøy. Kafeen gjennomføres av ei valgfaggruppe ved Herøy skole som heter "Sal og scene". Her blir det i tillegg til kafé både underholdning og loddsalg.

Annonser