"Vi satser stort på å bli den beste kommunen på Helgeland, og målet er å slå Træna.

Da trenger vi hjelp fra din bedrift! Bli med og nå dette målet".

Høyt mål Det skriver Kirsti Iversen i et brev til bedriftene i Herøy.

Træna er den kommunen i Nordland som hvert utmerker seg med å ligge i tet i innsamlet sum i forhold til antall innbyggere.

Målet hun har satt seg er virkelig noe å strekke seg etter.

HIL har ansvaret for aksjonen Herøy idrettslag har fått ansvaret for å gjennomføre årets innsamlingsaksjon, som i år går til Norsk Folkehjelp og aksjonen "Vi rydder for livet".

I den forbindelse håper Herøy Idrettslag at bedriftene i Herøy vil være med å gi et bidrag til aksjonen.

God sak "Dette vil være en fin anledning til å markere seg og støtte opp om en meget god sak", skriver idrettslagslederen.

I brevet oppfordrer Iversen bedriftene til å gå inn på nettsiden: www. tva2011.no

og følge videre instruksjon.

"Det er viktig at du får med postnummeret for Herøy, slik at pengene blir registrert på vår kommune", skriver hun avslutningsvis.

Hvis ikke DIN bedrift har mottatt brev fra Herøy IL, er oppfordringen likevel gitt her og nå.  ---------------------------------------------------------- FAKTA TV-aksjonen NRK Norsk Folkehjelp · TV-aksjonen NRK arrangeres søndag 23. oktober og aksjonen er tildelt Norsk Folkehjelp.  ·  De innsamlede midlene skal brukes på rydding av miner og klasebomber som ligger igjen etter krig og konflikt. ·  Det koster i gjennomsnitt 200 kroner å rydde 10 kvadratmeter fritt for miner og klasebomber. ·  TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon med 100 000 bøssebærere og 7000 frivillige. ·  Les mer om TV-aksjonen på www.blimed.no.