Klubben består av Bjørg Grande, Rita Mathisen, Jorid Wiig, Svanhild Mathisen, Gudrun Jørgensen og Ellinor Olsen. Geir Wold stiller ofte opp med sin gitar og er en viktig støttespiller. De fikk under Herøydagan tildelt årets kulturpris for sitt engasjement og omsorg for de eldre i kommunen. De startet opp for to år siden og møtes i storstua på omsorgssenteret hver tirsdag gjennom hele året. Det serveres kaffe og kaker, og i tillegg spilles det bingo og sanghefter med gamle sanger er ofte i bruk. De som deltar på tirsdagsklubben kan også få kjøpt middag om de ønsker det.

Bjørg Grande forteller at hun ble svært overrasket da hun ble meddelt at de skulle få årets kulturpris og ønsker å rette en stor takk både til forslagstillere og de som har tildelt prisen. Diplomet vil bli hengt opp på omsorgssenteret, men hva pengene skal brukes til er enda ikke bestemt.

Sist tirsdag ble kulturprisen behørig feiret på Herøy omsorgssenter, med kaffe og kaker, samt takketaler og blomsteroverrekkelser. Enhetslederne Wenche S. Jørgensen og Gunn Dahl uttrykte stor tilfredshet med jobben som blir utført.

Wenche S. Jørgensen: - Klubben er positiv for Herøy omsorgssenter og de er med på å bygge vårt omdømme. Innbyggere i kommunen som kommer til oss er med på å skape liv i "huset" og beboerne får snakke kjenning og høre siste nytt. Samtidig får vi anledning til å vise hvor mye positivt og godt som er her. Tirsdagsklubben er et viktig innslag i hverdagen for veldig mange, og noen beskriver "Det er godt å ha noe å se fram til". "Her kan vi snakke om alt, og man trenger ikke prestere". Ønsker du å ta en kopp kaffe og snakke kjenning, er det den beste "medisin".

- Damene i Tirsdagsklubben er en flott gjeng som stiller opp og gir omsorg og kjærlighet. Vi setter stor pris på det fantastiske bidraget de er med på å gi, avslutter Wenche S. Jørgensen