"The Church Bar & Restaurant" er som navnet tilsier opprinnelig en kirke som het "St. Mary\'s Church" og ble bygd i begynnelsen av 1700-tallet. Her ble blant annet mannen bak det kjente ølet Guinness, Arthur Guinness,  gift i 1761. Kirka ble stengt og “avkristnet” og siden forandret fra kirke til restaurant og bar. The Church har hvert år ca 700 000 besøkende og her fikk altså Herøy Musikkorps spille i helga. Korpset har også havnet på facebooksida til The Church Bar & Restaurant.

- Dette var en utrolig artig opplevelse for oss alle. Korpset var forsterket med gitarspill fra Johnny Birger Hansen og sang av Einar Roan. Kona Line sang også på en av låtene, sier dirigent Lars Olav Larsen til Herøyfjerdingen.

- Opprinnelig var det ikke meningen vi skulle spille i "The Church", men etter å ha spist der spurte jeg om vi kunne få spille der dagen etterpå, sier Larsen videre. Etter god respons på den første konserten fikk vi forespørsel om å spille der også dagen etterpå, og det sa vi selvsagt ja til. Vi fikk også spandert lunsj og drikke til hele gjengen, avslutter Larsen.

I tillegg til disse konsertene hadde korpset også en konsert i hotellbaren på hotellet de bodde på. Turen ble ellers brukt til å utforske en spennende by, shopping og hyggelig sosialt samvær.