Det har blitt arrangert seniorfest i mange år ved Herøy skole og dette er et arrangement som mange eldre har sett fram til. Det er 10. klasse som står for arrangementet sammen med sine foreldre.

Middag og underholdning
I år som i fjor ble det servert laks til middag og etter middagen var det innslag med sang og dikt fra 10. klasse. Andrea og Charlotte stilte seg opp og sang, mens Leonard og Torleiv fortalte dikt etterfulgt av en sang fra Silje-Marita.

- De er så flinke til å synge, og vi treffer ikke hverandre utenom disse arrangementene. Så det er veldig koselig, sa Unn Jakobsen.

Stort kakebord og flott musikk
Arrangørene disket opp med et stort kakebord med mange flotte kaker som festdeltakerne kunne kose seg med til kaffen. Innimellom innslagene på underholdningen var det allsang med Kirsti Iversen (forelder) som forsanger til flott musikk av Arild Hansen på trekkspill, Knut Bernhof på bass og Halvard Jakobsen på gitar.

- Jeg gleder meg til å danse og ta en svingom på gulvet litt senere, sa Anny Bakkelid.

Loddsalg og pengegaver til klassetur
Det ble arrangert loddsalg og solgt mye lodd og mange hadde sjansen til å vinne mange flotte gevinster.

Geir Wold overrakte en sjekk på 3 000 kroner fra rådet for eldre og funksjonshemmede og dette har blitt gjort i mange år. Pengene går til klasseturen i vår med Hvite busser.

Nelly Johansen overrakte også en sjekk fra Pensjonistforeningen på kroner 1 000 kr som også går til klasseturen.

- Vi i Pensjonistforeningen kunne tenkt oss å få se en film av de stedene dere besøker under klasseturen. Det er mange av oss som ikke har reist så langt og vi skulle gjerne ha sett litt fra der, blant annet meg, sa Nelly Johansen i Pensjonistforeningen.

Ba de eldre opp til dans
Da det ble spilt opp til dans var det mange som spratt opp med en gang da elevene i 10. klasse ba de eldre opp til dans. Det var selvsagt også mange av de festdeltakerne som danset med hverandre og storkoste seg. Alt i alt var dette en vellykket aften for alle sammen.

- Dette er et kjempefint arrangement og vi er veldig glade for at så mange tok turen hit, sa lærer Bjørn Are Hansen til Herøyfjerdingen.

Gode sponsorer
Arrangørene ønsker å takke alle de gode sponsorene som har bidratt til seniorfesten. De har fått låne blomster hos Tommy på Etcetera og har fått sponset tilbehør til laks og kaffe fra Spar Herøy på Tenna og Coop Marked på Seløy. Den gode laksen til middagen har de fått fra Marine Harvest.