Det ble spilt kamper hele helga på de syv banene og totalt ble det spilt rundt 300 kamper av de 120 spillerne som deltok.

- Vi har hatt 120 deltakere fra 11 forskjellige klubber, fra Herøy og helt ned til Hamar. Vi har også hatt med en mann på over 70 år fra Hamar og det er jo veldig artig.

- Det deltok også åtte unger som kommer fra Syria for første gang og det er jo stas. Alt har gått veldig greit og vi har en dugnadsånd som mange kan misunne oss. Foreldrene er fantastiske til å stille i komiteer så det er derfor en takknemlig oppgave å være den som skal stå bresjen for turneringen, sier leder i badmintongruppa Ann-Kristin lenning.

Lenning forteller at det har blitt spilt mange gode kamper av både spillere fra Herøy og andre klubber. De hadde også en flott bankett lørdag kveld med over 100 deltakere og det er første gang de har vært så mange.

- Dette tror jeg ble satt stor pris på. Det er jo viktig å ivareta den sosiale biten også. Badminton er en individuell idrett og da er det viktig å legge til rette for at man kan knytte kontakter mellom spillerne.

Av resultatene kan det nevnes at Elias Lenning denne gangen måtte se seg slått av Iver Aalberg fra Leksvik i herresingle og tok sølv i senior A. Elias og Live Hov Grønbech tok imidlertid gull i Mixeddouble og dette var nok et lite plaster på såret for Lenning som er ranket som nummer to i U15 bak Kevin Elson som han slo for første gang under rankingstevne på hjemmebane i mars i år. Ingvild Håland og Live tok gull i damedouble i senior A. I herredouble spilte Kent Roger Sandvær fra Herøy og Trond Mære fra Verdal seg helt til finalen, men der måtte de se seg slått av et yngre par fra Grong og Verdal. Den ene av disse var Iver Aalberg som slo Elias i finalen. Spillerne fra Herøy tok også for seg av premiene i de andre klassene og for fullstendig resultatliste er det bare å trykke på linken nedenfor.

Trykk her for å finne alle resultater på Badmintonportalen