Heimelaget fikk den best tenkelige starten da Sondre Bjertnes Hansen etter fem minutter kunne sette ballen i mål til 1 - 0.

Fulgte hverandre Så fulgte Mosjøen på. Etter 1 - 1, puttet Markus J. Solum på til 2 -1.

Og altså 2 - 2 før pause, etter en førsteomgang hvor FK Herøy/Dønna var det førende laget.

Etter pause jevnet spillet seg mer ut og Mosjøen var flere ganger farlig frampå foran Vegar Mikalsen i FK Herøy/Dønna-målet.

3 - 2 Men mål ble det ikke før omtrent midtveis i omgangen og da var det lagkaptein Henrik Solem som sikkert satte inn ballen fra sju-åtte meter etter en dødball-situasjon.

Dermed klatrer laget litt på tabellen og passerer i alle fall Brønnøysund som i går tapte 3 - 0 borte mot Mo.

Bossmo/Yttern, som lå sist på tabellen, beholder sin plass etter tap 5 - 0 borte mot nabo Nesna i går mandag.

Sandnessjøen og Stålkameratene, som begge lå foran vårt lag på tabellen før mandagens seier, møtes i følge terminlista til kamp i dag på førstnevntes heimebane.