Utvidet åpningstid på SHMIL fra 8. mai

Herøy-gjenbruksstasjon

Fra onsdag 8. mai har gjenbruksstasjonen til SHMIL på Flostad utvidet åpningstid. Dette er nok sterkt ønsket etter at det har vært enorme køer siste åpningsdag før påske.

Gjenbruksstasjonen til SHMIL i Herøy ligger på Flostad like ved fergekaia. Stasjonen har i perioden 1. oktober til 20. april kun åpent onsdag annenhver uke (lik uke: 2, 4 osv.) fra kl. 14.00 - 19.00. Fra 1. mai til 30. september utvides åpningstiden slik at det er oppe hver onsdag til samme tid og i tillegg hver fredag annenhver uke fra kl. 13.00 - 19.00 (ulik uke: 19, 21 osv).

I perioder når gjenbruksstasjonen holder åpent annenhver uke kan det i perioder bli svært lange køer med biler som skal tømme avfall. Siste onsdag før påske toppet det seg og da var køen rekordlang.

Herøyfjerdingen har tatt kontakt med SHMIL og spurt om det foreligger planer om å utvide åpningstidene og da fikk vi til svar at det vurderes å starte utvidet åpningstid fra 1. april og ikke 1. mai. Foreløpig er det imidlertid ikke tatt noen bestemmelse om dette.

Trykk her for å se åpningstidene til Herøy gjenbruksstasjon på hjemmesiden til SHMIL.

Annonser