Det forventes også i år mye folk til Herøy under Herøydagan og Sport 1 og Kremmarhuset holder derfor butikkene ekstra lenge åpne disse dagene. De frister også med flere gode tilbud under dagan.

- Vi har for anledningen ekstra tilbud på alt av jakker, hele barneavdelingen og sko, sier Lena Eide Nilsen på sportsbutikken som selvsagt også kan friste de kjøpelystne med mange andre varer i den flotte butikken.

- Vi har Herøydagstilbud på alt av leker og gardiner i tillegg til mange andre varer, sier innehaver Mariann Edvardsen i Kremmarhuset.

Heidi kommer med sjokolade
Lørdag fra 12 til 14 vil Heidi Vold ha «stand» i Kremmarhuset for å selge råfersk sjokolade i mange varianter. Den utflyttede herøyfjerdingen Heidi Vold Lorentzsen som bor på Dønna har gjort sin drøm til virkelighet, og etablert foretaket Heidis Sjokoladedrøm og trolig verdens minste sjokoladefabrikk.

Snart klart for Herøydagan
Det nærmer seg årets Herøydager og hovedkomiteen jobber nå på spreng for å få alt klart til det braker løs torsdag kveld med skjærgårdskonsert ute i Skibbåtsvær. Fredag blir det kulturkveld kl. 19.00 før det braker skikkelig løs med mange arrangement lørdag og søndag. Årets hovedsatsing er et forrykende show i Herøyhallen med Johnny Cash Roadshow. Dørene åpnes allerede kl. 18.30 med livemusikk og forfriskninger i aulaen i forkant av konserten som starter kl. 20.00 i Herøyhallen. Billetter forhåndsselges på Ticketmaster og kiosken på Herøy, men det selges også billetter i hallen under Herøydagan og i døra til hvert arrangement. Unntaket er konsertene i Skibbåtsvær som er helt utsolgt.