Utsatt for hærverk

haerverk_oekoservice
Hærverket og fjerning av en svær blomsterpotte fra HL Økonomiservice sitt inngangsparti føyer seg inn i rekken av flere liknende episoder den siste tida. - Dette har skjedd i løpet av det siste døgnet, mener de ansatte.
Anne Lise Pettersen, Ingeborg Skorem og Monica Wang fant i dag blomstene som har prydet inngansgpartiet til HL Økonomiservice AS slengt på veien og ødelagte.
 
Og den svære og tunge krukken av impregnert trevirke er sporløst forsvunnet. De tre kvinnene har lett, men ikke funnet krukken.
 
Krukken er kjøpt hos Herøy ASVO av typen med bein på. Og er tung å transportere vekk.
 
- Leit og unødvendig
- Vi har hørt at det har skjedd flere liknende episoder i Silvalen i det siste og syns dette er veldig leit og unødvendig.
 
Vi håper inderlig at dette ikke er noe som vil utvikle seg, slik at ikke slike ting får stå i fred, sier de tre kvinnene til Herøyfjerdingen.
 
Ødelagt dør
Ved Storvatnet satte Herøy Jeger og Fisk opp en lavvo for flere år siden. I løpet av vinteren har noen trampet inn døra.
 
Nestleder Tom Erik Mikalsen i Herøy Jeger- og Fisk syns dette er helt meningsløst.
 
- Dette har skjedd i vinter og vi er nødt til å lage en dugnad for å rydde opp. Det er totalt meningsløst og unødvendig å ødelegge slike ting som skal være til felles glede.
 
Hadde disse folkene ødelagt sine egne ting hadde jeg forstått det, sier Mikalsen.
 
haerverk_oekoservice
Her hvor Anne Lise Pettersen (fra venstre), Ingeborg Skorem og Monica Wang står var det igår en stor krukke med blomster. Nå er krukka borte og blomstene ødelagte.
Photo-0041
Døra til Herøy Jeger og Fisk sin lavvo på Storvatnet har i vinter blitt sparket inn.

Annonser