Harald Storholm, som opprinnelig er fra Brasøy har en stund båret på en drøm om å arrangere en utekonsert på Svartåsen i Brasøy. Det passet også ekstra godt i år ettersom det er jubileumsåret for ungdomslaget UL Bølgen som blir hundre år. Ideen med utekonsert på øyas høyeste punkt 36 meter over havet med Gapahuken Horisonten som scene tok form. Marita Øvre-Johansen og Guro Bræck ble med på opplegget, og de fikk med seg Alexander Fossum på kontrabass. 

Harald Storholm opplyser om at i stedet for billettsalg, kan publikum vippse et frivillig beløp under konserten, slik at de får dekket utgiftene sine.

- Publikum må påregne en liten vandring på sti for å komme til Svartåsen, der raskeste vei tar om lag et kvarter å gå.  Vi håper mange tar turen på utekonserten vår, sier Storholm.

- Konserten vil foregå på kveldstid, slik at folk gjerne må komme med båt og bruke gjestebrygga. Det er gratis ferge, og plass til bobil eller campingvogn kan bookes på Tanghuset Arena sine hjemmesider, eller man kan campe eller leie seg inn på Brasøy Sjøfiske. Vi har en flott butikk på Brasøy, og seinere på kvelden er Kaikant’n pub åpen med servering av pizza med alle rettigheter. Så vi håper mange fastboende, hyttefolk og tilreisende vil komme og skape en uforglemmelig musikkopplevelse på Brasøys beste utsiktspunkt i sommer, avslutter Harald Storholm. 

Konserten holdes 22. juli kl. 1930 på Horisonten Gapahuk i Brasøy med Marita Øvre-Johansen på vokal, Guro Bræck på tangenter, Alexander Fossum på kontrabass og Harald Storholm på perkusjon. 

Tekst: Margit Langseth

Utekonsert i Brasøy 22. juli_Plakat.jpg