Bandet består foruten Eskil (trommer) og Markus (bass) av Victoria Sørøy Knudsen (sang), Carl Müller (piano/gitar) og Stian Nygård (gitar) fra Sandnessjøen

Låten de har spilt inn heter «Glossy Pictures» skal framføres under UKM i Bodø kommende helg og fra 19. april var den tilgjengelig på Spotify, iTunes, Wimp og Tidal. Låten er en skikkelig tøff moderne rockelåt som nok også er litt inspirert av musikken fra 70-80-tallet. Etter å ha hørt på låten kan den trygt anbefales for alle som elsker litt rocka musikk.

Ble til på rekordtid
I følge trommeslager Eskil ble låten laget på rekordtid mandagen før de skulle delta på UKM i Sandnessjøen.

- Teksten er skrevet av Victorias far Even mens selve låten ble til i fellesskap. Det startet med at gitaristen Stian spilte et riff og deretter ble hele sangen faktisk ferdig i løpet av et par timer, sier Pettersen.

Eskil sier til Herøyfjerdingen at det var spennende å være i studio å spille inn en egen låt.

- Noen av oss har litt erfaring med studioarbeid tidligere, men som band har vi aldri vært med på dette før. Victoria har vært i studio og spilt inn en egen låt tidligere og jeg og Marcus har en del erfaring fra kulturskolens studio i Herøy.

- Etter å ha vært med på UKM-mønstringen i Sandnessjøen 14. mars fikk vi en forespørsel fra Fred Endresen i Studio Nord om å gjøre en innspilling med låten. Dette syntes vi selvsagt var spennende og med en grei pris og støtte fra foreldrene har vi nå spilt inn låten, sier Pettersen.

Kommende helg skal gjengen i The Future Past til Bodø for å delta på fylkesmønstringen i UKM der de skal framføre låten de nå nylig har fått gitt ut.

For de som vil høre låten er det bare å søke den opp på Spotify eller de andre stedene den er lagt ut. På grunn av at bandnavnet dessverre er feilskrevet må man søke etter tittelen på låten som er «Glossy Pictures».