Utdeling av idrettsmerket på Herøy stadion

Foto: Kristin Furu Grande

Torsdag 26. august ble det delt ut idrettsmerker på Herøy stadion. Dette ble også markert med kaffe og kake. 

Å ta idrettsmerket er en fin måte å holde seg i form på. Kravene varierer i de ulike aldersgruppene, og forhåpentligvis er de satt såpass høyt at de fleste må trene for å klare dem. Idrettsmerket ble innstiftet den 29. mai 1915 på et fellesmøte i Norges Riksforbund for idrett. 

I Herøy har det gjennom flere år vært år en fast gjeng som har møttes på Herøy stadion for å gjøre ulike øvelser for å ta idrettsmerket. Det er Laila Furu Vold og Rita Larsen som har stått i bresjen for disse samlingene, og nå har de endelig kommet i gang igjen etter at det meste har vært utsatt på grunn av pandemien.

Torsdag 26. august ble det delt ut to idrettsmerker i gull til Jorun Hov og Kristin Grande og ett idrettsmerke i sølv til Alf-Rune Olsen. Randi Hansen fikk også idrettsmerke i bronse som gjelder for 2019, da dette ikke ble utdelt i fjor på grunn av pandemien.

Møtes på torsdager
I år har det vært 8-10 personer som har møttes, men det er fremdeles ikke for sent å møte opp for å ta idrettsmerket. Neste mulighet er torsdag 16. september kl. 19.00.

Trykk her for å lese mer om idrettsmerket i regi av Norges idrettsforbund.

Idrettsmerkemarkering 2021_3
Her er det Randi Hansen som støter kule i en alder av 78 år. Det er det nok ikke så mange som gjør etter henne. (Foto: Kristin Furu Grande)
Idrettsmerkemarkering 2021_2
Rita Larsen prøver seg i stille lengde. (Foto: Kristin Furu Grande)

Annonser