Arrangementet foregikk på bygdemuseet og borgstua, som var dekorert til anledningen med spindelvev, skjeletter og annet grøss. Arrangementet var et samarbeid mellom Herøy bygdesamling og ungdomsklubben.

Det var en mørk og stormfull aften på bygdetunet 
På festen ble det servert pølsemumier, skummel bakst, kake og snacks, med god hjelp fra frivillige foreldre. Det ble arrangert skattejakt, quiz og premiering av beste kostyme. 

- Ungdomsklubbstyret sørget for skattejakt i Borgstua, som denne kvelden fungerte som et hjemsøkt hus. Jeg hørte mange skrik og så ungdommer kom løpende ut fra huset, så vi fikk nok gitt deltakerne litt høyere puls. Bra at Helsestasjon for ungdom var tilstede, forteller Mats Haugen Aspaas

Ragnhild Sjåvik Stokbakken fra Helsestasjon for ungdom hadde egen stand på festen, og kunne blant annet friste ungdommen med sprøyter fylt med gelé. De hadde også en konkurranse der deltakerne kunne ta hendene oppi tre bøtter og føle seg frem til hva i all verden det var de tok på. OBS: Det var tang, falskt hår, og edamamebønner. 

Mange av ungdommene var utkledd med flotte kostymer som de hadde laget selv, og de voksne var også ganske kreative på kostymefronten. Vinnerne av beste kostyme gikk til Erika Lie Angel og Eline Dorthea Engevik, som hadde laget kreative og skumle kostymer. En megaskummel klovn og en avskyelig snømann. 

Bibliotekar og klubbleder Mats Haugen Aspaas var quizmaster for kvelden, og stilte spørsmål om halloween, seriemordere og andre passende, eller upassende ting.

Herøy bygdesamling som møteplass
Det har vært flere arrangement på Herøy bygdesamling i det siste, og flere skal det bli. 

- Herøy bygdesamling skal være for alle innbyggerne på Herøy, og jeg håper at slike arrangement kan bidra med i å gi ungdommen mer eierskap i samlingen, forteller avdelingsleder  Karoline Stubberud Eide.

- Det var flott å kunne arrangere ungdomsklubb en annen plass enn biblioteket og skolen. Jeg håper vi kan samarbeide med Karoline på flere arrangement i fremtiden, sier Mats Haugen Aspaas.