Det var forrige uke denne gjengen på bildet inviterte ungdommer på Sør-Herøy til møte i ungdomshuset.

Det kom såpass mange at det kunne velges styre. For å hjelpe de unge gjennom oppstartsfasen, har et av medlemmene fra det gamle styret - Roy Nilsen - sagt seg villig til å være med i styret for en periode.

Styret fikk da denne sammensetningen:

Leder: Silje Thoresen Hansen Nestleder: Roy Nilsen Kasserer: Elisabeth Mathinussen Sekretær: Elena Zahl Johansen Styremedlemmer: Simen Thoresen, Kristine Kleven og Eva Vold

Dugnad og fest Og ungdommene ligger ikke på latsiden. Her skal det skapes aktivitet. Allerede søndag 20. mai inviterer de til dugnad. Da håper de på godt oppmøte.

Og 9. juni blir det dansefest med bandet KULT på scenen.

Men ungdomshuset er per i dag ikke slik de unge styremedlemmene ønsker at det skal framstå i sommer. Derfor altså dugnad, samtidig som det jobbes med bygget utenom.

Trenger "småting" Og styret håper på hjelp fra interesserte, og gjerne noen små "donasjoner".

- Vi trenger spesielt en varmtvannstank, og ellers både maling, kopper og kar i tillegg til en håndvask. Dersom noen har noe av dette, så er vi takknemlige. Vi er også ute etter sponplater og bordkledning. Dessuten mangler vi takmaling, men det skal vi få på plass.

Vi har videre planer om å få gruset veien opp til ungdomshuset fra hovedveien, forteller Silje Thoresen Hansen og Elisabeth Marthinussen til Herøyfjerdingen.

Rørlegger Arnfinn Pettersen kommer i den nærmeste framtid for å utføre en del nødvendig arbeid.

Ungdomslaget har også fått sponsing fra noen bedrifter, og fortsetter sponsor-runden i håp om at flere kan hjelpe til.

Det driftige styret har også levert tegninger i banken og avventer nå tilbud på forsikring.

- Vi må få legge til at vi har fått mye god hjelp, veiledning og råd fra Herøy kommune, avslutter Silje Thoresen Hansen og Elisabeth Marthinussen.