Fylkestinget i Nordland vil også for sommeren 2011 bruke penger på å gi ungdom i Nordland en ekstra mulighet for sommerjobb.

Fra uke 26 til 31

Herøy omsorgsenter har sendt søknad for å få dekket lønnsmidler til prosjektet.

Med forbehold om at vi vil få tildelt disse midlene vil prosjektet bli igangsatt fra uke 26- 31.

Oppmuntrer Herøy-ungdom til å søke

Ungdom fra Herøy kommune i alderen 15 - 18 år oppmuntres til å søke. Søkerne bes oppgi hvilket tidsrom de kan jobbe.

Ungdommene vil få mulighet til å gi de eldre ekstra livskvalitet i sommer, for eksempel som en lesepartner, samtalepartner, gå-tur-med-partner og andre oppgaver for og med eldre.

For spørsmål vennligst ta kontakt med

Enhetsleder Herøy sykehjem

Wenche Sæthre Jørgensen 90 62 91 98.

Søknaden sendes til

post@heroy-no.kommune.no

innen 1.juni -11.

----------------------------------------------------------------

FAKTA OM PROSJEKTET: (Informasjon fra fylkeskommunen)

Fylkestinget i Nordland vil også for sommeren 2011 bruke penger på å gi ungdom i Nordland en ekstra mulighet for sommerjobb. Fylkesrådet gir alders- og sykehjem, bo- og servicesenter og tilsvarende i kommunene i Nordland muligheten til å søke om lønnstilskudd for å kunne engasjere ungdom til sommerjobb: Hvem: Ungdom i alderen 15 - 18 år og de yngste skal prioriteres. I Salten gis i tillegg " Hva: Å gi de eldre ekstra livskvalitet i sommer, for eksempel som en lesepartner, samtalepartner, gå-tur-med-partner og andre oppgaver for og med eldre. Periode: Sommersesongen 2011. Tilbud om: Lønnstilskudd – inntil 35 000 kroner (inkl sosiale utgifter, ferielønn) pr ungdom dere engasj erer. Arbeidsavtale skrives med ungdommen som ansettes. Det skal betales  tarifflønn. Forutsetning: Det skal legges vekt på å skape interesse for og rekruttering til omsorgsfagene gjennom positive opplevelser i omsorgssektoren. Rekruttering: Fylkeskommunen vil sende ut pressemelding med opplysninger om tiltaket. Det er den enkelte institusjon som har ansvar for å rekruttere. Vi ber om: Kommune eller institusjon sender søknad om lønnsmidler. Bruk vedlagte søknadsskjema. Hvem får: Søknad sendes til ungjobb@nfk.no - rask og effektiv søknadsbehandling loves. Oppgi kontaktinformasjon i søknaden. Først til mølla! Utbetaling: Skjer i etterkant av gjennomført oppdrag. Krav sendes: Nordland fylkeskommune, UNG i Nordland, Fylkeshuset, 8048 Bodø. Krav må inneholde det den unge arbeidstakeren reelt har kostet (lønn med fer iepenger og evt sosiale kostnader). Rapport: Kort og enkel - bruk vedlagte rapportskjema, se www.nfk.no/ung Kontaktinfo: Åshild Opøyen 911 29 799 eller Inger Persson 986 73 920 Ny Giv" prioritet. Se egen info om dette.