Uavklart når treningssenteret åpner igjen

Logo-treningssenteret-SPRUT!

Treningssenteret "Sprut" holder fortsatt stengt på grunn av hensyn til smittevern, og foreløpig finnes det ikke noe svar på når det åpner igjen.

Det er mange som savner å trene på Sprut treningssenter siden det ble stengt den 12 mars. Regjeringen har sagt at de ønsker å se på gjenåpning av treningssentre fra den 15 juni, men det foreligger per nå ikke en klar bransjestandard for smittevern. De signalene vi har fått om hva denne vil inneholde peker på at det må brukes store ressurser på renhold og hygiene, og det kommer til å bli restriksjoner på antall som kan få trene samtidig. Det er mange som spør om når treningssenteret åpner, og det eneste klare svaret vi har er at vi ikke vet når Sprut kan åpnes igjen. Det er synd, men akkurat nå står hensynet til smittevernet øverst.

Frisklivssentralen er åpen for samtaler og trening utendørs, og fysioterapeutene tar imot pasienter. Dersom noen ønsker et opplegg for hjemmetrening  er det bare å ta kontakt med Frisklivssentralen eller fysioterapeutene.

Vi gleder oss til å ta i mot treningsglade herøyfjerdinger igjen når den tid kommer, og håper at alle klarer å finne andre måter å være aktive på i mellomtiden.   

Mari Haave Dvergsdal
Fysioterapeut/Frisklivskoordinator
Sprut treningssenter, Herøy kommune
Tlf: 482 23 800

 

Annonser