- Denne gangen skal vi være på Nord-Herøy og da er vi i Åsen Nærmiljøanlegg med bålkaffe/saft, noe å bite i og klistremerkene. Det er mange fine turløyper i dette området, både i marka og langs veiene.

- Vi ønsker alle velkommen til den nest siste turmarsjen i rekken av seks, skriver Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen.

Arrangørene oppfordrer deltakerne til å parkere bilene ved barnehagen. 

Bakgrunn
I forbindelse med at det er "Friluftslivets år" i 2015 har jentegruppa JeSS tatt mål av seg til å arrangere seks turmarsjer i februar, mars.og april. Første turmarsj ble arrangert på Sør-Herøy 15. februar andre turmarsj i Øksningan 1. mars og nå er det klart for turmarsj nummer tre på Seløy.

Hver tur inneholder registrering, aktivitet, bålkaffe og sosialt samvær og alle turene går søndager klokken 12.

Trekning av gavekort
Det er utarbeidet et eget deltakerkort der man kan samle fem registrerte turer i løpet av vinteren og våren. Den siste turen ender i en flott avslutning og noe ekstra. Alle som samler fem turer får en oppmerksomhet siste turdagen og blir samtidig med i trekning av gavekort knyttet til friluftsliv.

Selv om man ikke har anledning til å delta på fem turmarsjer er det selvsagt bare å møte opp på det man rekker. Det viktigste er at man kommer seg ut og får rørt seg litt samtidig som man får hilst på andre turgåere i trivelig sosialt samvær.

Startkontigent for voksne er kroner 20.-

Her er oversikt over alle turmarsjene:

  • 15. februar: Sør Herøy, Startskuddet går med utdeling av deltakerkort og pannebånd med JeSS-reklame
  • 1. mars: Øksningan
  • 15. mars: Seløy
  • 29. mars: Tenna
  • 12. april: Nord-Herøy
  • 26. april: Staulen, avslutning og noe ekstra