Turmarsj med besøk fra det kinesiske rekruttlandslaget i langrenn

Turmarsj i Øksningan 30

JeSS arrangerer en spesiell bålmarsj tirsdag den 30. april klokken 18.00 på Drømmeplassen i Øksningan. Denne gangen får vi besøk av det kinesiske rekruttlandslaget i langrenn.

- Det er i tillegg startskuddet for «5 på topp i Øksningan», så her er turmulighetene mange. Vi utfordrer det kinesiske landslaget til Innerøyfjellet opp, og her venter det kanskje en overraskelse. I tillegg kan det bli flere overraskelser på Drømmeplassen, opplyser Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen.

- Det blir selvfølgelig en ordinær bålmarsj med bålkaffe/saft og kake blant annet. Blant de som deltar trekkes det et gavekort på Etcetera og de som har JeSS-kopp oppfordres til å ta den med. Ta gjerne også med en tilflyttet Herøyfjerding og bli med på Drømmeplassen denne kvelden. Dette kommer til å bli en flott bålmarsj og alle er velkommen til alle, avslutter Larsen.

Trykk her for å lese mer opp «5 på topp i Øksningan» 

Herøy kommune har for tiden besøk av 40 ungdommer fra det kinesiske rekruttlandslaget i langrenn. Ungdommene har aldri sett havet og Herøysamfunnet ønsker nå å gi dem gode opplevelser og vise dem kysten og havet. Mandag ble det arrangert ulike aktiviteter i regi av Herøy idrettslag der de kinesiske ungdommene fikk prøve seg på både fotball, badminton, bordtennis og motbakkeløp opp Langåsen sammen med herøyfjerdinger. Senere på kvelden ble det holdt et godt foredrag av trenerne Tor Arne Hetland og Espen Løkholm i Herøy skoles aula. Herøyfjerdingen kommer tilbake med en reportasje fra besøket i løpet av uka.

Kinesiske utøvere
Kinesiske langrennsutøvere blir denne gangen med på turmarsjen i Øksningan. Her ser vi dem på rulleski i rulleskiløypa i Meråker.

Annonser