I forbindelse med at det er "Friluftslivets år" i 2015 har jentegruppa JeSS tatt mål av seg til å arrangere seks turmarsjer i februar, mars.og april. Første turmarsj ble arrangert på Sør-Herøy 15. februar og søndag 1. mars er det klart for turmarsj nummer to i Øksningan.

Hver tur inneholder registrering, aktivitet, bålkaffe og sosialt samvær og alle turene går søndager klokken 12.00.

Trekning av gavekort
Det er utarbeidet et eget deltakerkort der man kan samle seg 5 registerte turer i løpet av vinteren og våren. Den siste turen ender i avslutning og noe ekstra. Alle som samler 5 turer får en oppmerksomhet siste turdagen og blir samtidig med i trekning av gavekort knyttet til friluftsliv.

Mange turforslag
Denne gangen er det oppmøte på "Drømmeplassen" i Øksningan der det er mange muligheter for løyper. Deltakerne kan velge mellom Gårdsøytangen, Hjelmsøyneset, rundt Vågen eller opp på ”Stortua”.

I grillhytta ved ”Drømmeplassen” blir det kaffe på svartkjelen, saft og kaker. I tillegg blir det registrering av turmarsjen, deltakerkort og pannebånd til nye deltakere. De som allerede har fått deltakerkort må ta dette med til alle turmarsjene.

Startkontigent for voksne er kroner 20.-

Jentegruppa JeSS ønsker gamle og nye turgåere, fastboende og hyttefolk, barn og voksne velkommen til en flott friluftsopplevelse søndag 1. mars.

Her er oversikt over alle turmarsjene:

  • 15. februar: Sør Herøy, Startskuddet går med utdeling av deltakerkort og pannebånd med JeSS-reklame
  • 1. mars: Øksningan
  • 15. mars: Seløy
  • 29. mars: Tenna
  • 12. april: Nord-Herøy
  • 26. april: Staulen, avslutning og noe ekstra