Turmarsj i flotte omgivelser

Turmarsj Elfis 2019_kaffekos (Kjell)

Bålmarsj nummer fire med JeSS ble gjennomført med bålplass hos Elfis sjøstuer på Nord-Herøy/Engan. Mange turgåere oppdaget nok en perle i nærmiljøet denne søndagen. 

Elfrida og Toralf ønsket velkommen inn på «skråplanet», som er inn i det gamle naustet med slippopptrekk, oppoverbakke innendørs og derav navnet. Været ble bare bedre og bedre så bålkaffen kunne nytes ute i de fine omgivelsene, opplyser Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen.

- Turløyper kunne være opp Brandsåsen og for mange deltakere ble det første turen dit. Andre kunne få en ganske artig opplevelse ved å vandre i skogen rett bak sjøstuene. Her traff vi på mange rare skapninger som kunne sette fantasien i sving hos store og små. Veldig artig påfunn! Elfrida og Toralf tok også med seg turgåere gjennom hele området og fortalte hvordan de hadde bygd opp stedet. Det var mange artige detaljer og påfunn i hvert av husene, noe som gjør det hele ganske eksklusivt og spesielt.

- Elfrida vartet også opp med vafler til bålkaffen, og de frammøtte storkoste seg i sola. Heidi Nilsen ble trukket ut som heldig vinner av gavekort denne gangen og vi gratulerer. JeSS takker vertskapet og alle som deltok, avslutter Larsen.

Turmarsj Elfis 2019_Thoralf og Elfrid (Kjell)
Elfrida og Thoralf på Elfis sjøstuer var vertskap for turmarsjen denne gangen. (Foto: Kjell Inge Jakobsen)
Turmarsj Elfis 2019_skogen (Elsa)
I skogen rett bak sjøstuene var det mye rart å finne. (Foto: Elsa Jakobsen)

  1 / 17 
 
Turmarsj på Elfis 
Turmarsj på Elfis
Foto: Elsa Jakobsen
 


Annonser