Det er mange som kommer innom turistinfoen på Herøy og spør om spisesteder, utleie av sykler, båter/kajakker og osv.  Det er veldig bra at så mange bruker turistinfoen som ligger i bygget til Herøy Asvo. Mange av dem som er innom kjøper også noe fra butikken inne på Asvo.

- De fleste turistene som kommer innom er norske og trenger hjelp til å finne ut hvordan de skal komme seg til de forskjellige stedene de ønsker å dra. Det er også mange som kommer innom turistinfoen som er frustrerte over at ferjene ikke går som planlagt og lurer på om jeg kan svare på hvorfor fergene ikke kommer og lignende, sier Ellen.

De fleste som bruker turistinfoen er sykkelturister som vil se Herøy kommune fra sitt beste.

Fergetrøbbel
Det er lang kø på Flostad for tiden, fordi vi ikke har suppleringsferga på sambandet Søvik – Austbø – Herøy – Brasøy. Boreal oppfordrer reisende mellom Søvik og Herøy som har muligheten, til å benytte MF Møysalen som går fra Sandnessjøen til Dønna til suppleringsferga er kommet tilbake.

Les meldingen på hjemmesidene til Boreal.
Les her.

Væravhengig
- Det er stille og rolig de dagene det er regn og dårlig vær, og slik vi har hatt det den siste uka så har det vært mye turister innom. De har vært veldig fornøyde med været og den fine naturen vi har her på Herøy og da kan det være rundt 20 turister per dag, noe som er veldig bra, avslutter Ellen.