Herøyfjerdingen var innom festen fredag kveld og kunne konstatere at ungdommene tok seg godt av kommunens "seniorer".  Det var møtt opp mellom 20 og 30 personer og det var nok noe i underkant av det man hadde håpet på. Det dårlige været får kanskje ta noe av skylden.

Underholdning og middagsservering
Før middagen,  som for øvrig bestod av kokt laks m/tilbehør,  var det musikkinnslag med blant annet gruppa Mets og visning av Herøyfilmen.

Pengestøtte til tur med HVITE BUSSER
Årets 10. klasse planlegger i likhet med de foregående avgangsklassene å samle inn penger til klassetur med de hvite bussene til Polen. Det vanket derfor kjærkommen pengestøtte både fra pensjonistforeningen og rådet for eldre- og funksjonshemmede.

Føler seg 20 år yngre med navnebytte
Under utdelingen av pengegaven fra rådet for eldre- og funksjonshemmede sa Bjørg Grande at hun likte godt at det var endret navn på festen fra eldrefest til seniorfest. Hun følte seg med en gang 20 år yngre, sa hun til munter latter fra salen. Hun syntes også at det burde møtte opp mange flere seniorer til festen.

Kjekke ungdommer byr til dans
Tradisjonen tro ble kvelden avsluttet med dans og nå var det klart for ungdommene til å praktisere sine innøvde dansekunnskaper.

Dette ser ut til å være et skikkelig positivt tiltak der ungdom og godt voksne får møtes. Ungdommene får også brynet seg på vals og andre kjente "seniordanser".  Dette kan jo også komme godt med når kanskje brudevalsen skal danses om noen år.

Herøyfjerdingen kan bare konstatere at vi har mange flotte ungdommer og seniorer i kommunen.