Det er Aiste Remeikaite og Rolandas Markevicius som har sagt seg villig til å drive treningssenteret på frivillig basis inntil videre.

Aiste og Rolandas har lang erfaring med trening i treningssenter fra Litauen og en av dem skal være tilstede hele tiden for å veilede og hjelpe til.

Det legges opp til at senteret skal være åpent fra tidlig morgen til sent om kveld, men de vil komme tilbake til åpningstidene etter at de har fått vite litt mer om behovet.

Toalett snart på plass
En av utfordringene til lokalet er at det ikke finnes dusj og toalett tilgjenegelig. Det arbeides imidlertid med å ha tilgang til toalett på plass så snart som mulig.

Håper mange benytter tilbudet
Aiste og Rolandas håper at mange vil benytte seg av tilbudet og sørger for at treningssenteret kan utvikle seg til å inneholde flere tilbud etter hvert.

Møtestedet har brukt penger fra Marine Harvest fondet til å kjøpe utstyret fra Fysioform på Dønna etter at de har kjøpt nytt utstyr og skal flytte inn i Dønnahallen.

Rolandas sier Kjell Stokbakken hos Marine Harvest har sagt at det kan være aktuelt å investere i mer utstyr etterhvert dersom treningssenteret blir flittig brukt.

Prøveordning fram til jul
Fram til jul legges det opp til en gratis prøvedag. Dersom dette frister til gjentakelse vil det koste 50 kroner per dag eller 200 kroner for to uker i desember.