- Mitt prosjekt går i hovedtrekk ut på å lage album hvor det samles bilder fra alle bedehusene i Herøy.

Historien Jeg vil samtidig ha med historie med årstall for byggestart, aktive personer og aktiviteten i byggene.

Albumene skal brukes i samtale med pasientene for å bringe fram den gode samtalen og historien om en svunnen tid, forteller Bente Karlsen Moe til Herøyfjerdingen.

I tillegg til albumet, tenker Karlsen Moe at bildene og historien til disse kan bli til en utstilling på sykehjemmet før sommeren.

Ta kontakt Vi håper lesere som sitter på slike bilder tar kontakt med Bente Karlsen Moe på telefon: 750 68 037 (jobb) og 90 03 76 29 (privat).

Du når henne også på mailadressen: Bente.Moe@heroy-no.kommune.no

Hun ønsker også kontakt med personer som kan tipse henne om personer hun kan ta kontakt med for å nå målet.

Stort prosjekt Dette har sin bakgrunn i at Utviklingssenteret i Nordland i år har et prosjekt som handler om å ivareta pasientenes åndelige behov etter innleggelse.

Hver av de fire sykehjemmene i Herøy, Alstahaug, Leirfjord og Dønna oppretter prosjekter som er tilpasset kommunenes institusjon.

I Herøy skal "Humørsprederne" i 3. klasse ved Herøy skole - som vi har skrevet om tidligere - være delaktige i dette prosjektet.

Prosjektgruppe I tillegg ligger det inne enda et delprosjekt til.

Prosjektgruppen består av pårørende, leder ved sykehjemmet, leder i Råd for eldre og funksjonshemmede, prest, prost, en lærer fra høgskolen for sykepleierutdanning, lærer for 3. klasse og Bente Karlsen Moe som fagutviklingssykepleier.