Trenersamling lørdag

steiro
Klubbutvikler Magne Steiro fra Nordland Fotballkrets besøker Herøy lørdag 12. april. I den forbindelse inviterer fotballgruppa i Herøy IL alle trenere, lagledere, foreldre og andre interesserte til Herøy kunstgressbane kl 14.00.
Dette besøket skjer etter ønske fra styret i Herøy ILs fotballgruppe. Derfor ønsker fotballgruppa at så mange som mulig møter lørdag klokken 14.
Opplegget for dagen er tenkt slik:

- kl 14.00-15.30     Treningsøkt med småguttelaget, ledet av Magne Steiro - kl 15.30-18.00     Klubbmøte m/ bespisning

Treningsøkten vil foregå på kunstgressbanen, med hallen som alternativ hvis været blir dårlig.

Her kan nåværende trenere og fremtidige trenere få tips og råd angående trening med aldersbestemte lag.

Klubbmøte for utvikling
Under klubbmøtet skal deltakerne diskutere hva som er bra i fotballgruppa som organisasjon og hva som kan bli bedre. Her kan deltakerne komme med ideer/ønsker om kurs som bør arrangeres  og så videre.

Styret i fotballgruppa påpeker at det er viktig at de som er involverte møter opp og hjelper til med å finne ut hvordan man ønsker å jobbe videre med fotballen for de aldersbestemte lagene i fremtiden.
Ta med draktsett
Fotballgruppa ønsker at alle lagene tar med seg draktsettene i forbindelse med klubbesøket, da det er noen lag som har feile drakter (størrelser).

Arrangøren Herøy IL  ber også de som mangler utstyr i forbindelse med trening/kamp om å ta kontakt med Heidi eller Svein.
Se treningstider ved banen Det er satt opp et forslag til treningstider på kunstgressbanen som folk må se på og gi tilbakemelding på.
steiro
Mange Steiro fra Nordland Fotballkrets holder samling på kunstgressbanen lørdag 12. april
il_logo

Annonser