Norway Cup går av stabelen i tiden 31. juli - 6. august og er verdens største fotballturnering.

Turneringen samler lag fra store deler av verden.

Opplevelse - Det blir en stor opplevelse for spillerne å være med på et slikt eventyr. Og det blir en veldig sosial ting for spillerne med en slik uke.

Og så kan det være artig å spille kamper mot andre enn de lagene de møter i serien år etter år, mener leder i Herøy ILs forballgruppe Heidi Nilsen.

Fått støtte Jentelaget til Herøy IL trenes av blant andre Lars Olav Mogård-Larsen, mens guttelaget har Bjørn Are Hansen som trener.

Dette laget samarbeider med Dønna IL og har med noen spillere derfra.

Fotballgruppen i Herøy IL har gitt hvert av de to lagene 10.000 kroner hver som et startbeløp, i tillegg til at hovedlaget til HIL også har gitt støtte.

- Resten av pengene må spillerne jobbe for og lagene må levere et budsjett til oss, sier Heidi Nilsen til Herøyfjerdingen.

Kanskje FK Herøy/Dønna Harald Jakobsen er trener for juniorlaget til FK Herøy/Dønna og han kan fortelle at laget melder seg dersom man han nok spillere og nok penger.

- Jeg har sagt at det ikke skal stå på meg og har spilt ballen over til spillerne. Nå må de finne ut av om det er tilstrekkelig mange som kan være med.

Deretter må de skaffe pengene og sette av tid til Norway Cup, sier Jakobsen.

Mulig å hevde seg Han mener årets lag er spennende og godt og meget vel kan komme langt i turneringen.

- Det pleier ikke være så mange kjempegode lag i juniorklassen, så det bør være mulig å gjøre det bra, mener Harald Jakobsen.