Torill på SFO blir pensjonist

Torill Hansen takket av som SFO-leder

Torill Hanssen ble under avslutningskaffen før sommerferien på Herøy skole takket av som SFO-leder Hun blir nå pensjonist etter mange år som leder for skolefritidsordningen på Herøy skole.

- Torill var ute i fødselspermisjon med sin sønn Morten da jeg begynte som lærer på skolen i 1987. Det er da man finner ut hvor lenge man har jobbet på skolen. Jeg har jobbet tett med Torill som rektor i mange år og hun har styrt skuta med stødig hånd i alle år, sa rektor Lars Olav Mogård-Larsen før han overlot ordet til Torills kollegaer.

Stine Mari Marthinussen og Carina Bonsaksen tok ordet og framførte en liten tale med gode ord på rim til sin leder. Stine Mari skal for øvrig overta lederjobben etter Torill.

Her er noe av talen til Torill:
Vi ser tilbake på flotte år, med gode samtaler og gode råd.
Du stiller alltid opp, og det synes vi er topp.
For oss har du vært en fantastisk leder, en leder med mange gode ideer
Tenk at denne spreke damen er pensjonist, det synes vi er skikkelig trist
Når får du nyte dagene hjemme, men vi håper at du ikke oss vil glemme.

Torill har vært med siden skolefritidsordningen ble innført. 

- Det har vært gode år og jeg husker da jeg først ble introdusert av tidligere Harry Nilssen om at jeg kunne søke på ei stilling for å ta utdanning til å begynne i skolefritidsordningen. Jeg var en av tre heldige som ble plukket ut. Vi holdt til på Nesna i et år før jeg begynte på SFO på skolen. Jeg har vært med å gå opp veien mens vi har gått og det har ikke vært så mange regler fra det offentlige å forholde seg til. Etter noen år fikk jeg en telefon fra skolesjef Harry Nilssen med spørsmål om jeg ikke ønsket å ta fagbrev. Egentlig hadde jeg ikke tenkt så mye på det, men etter en lang samtale klarte han å overbevise meg om dette og fagbrev ble tatt i 2000.

- Jeg har vært heldig og hatt mange flinke medarbeidere sammen med meg i alle disse årene. Samarbeidet og samholdet innad på skolen er bare helt fantastisk. Jeg hadde nok ikke holdt ut så lenge hvis det ikke var for dette. Det vil nok ikke gå opp for meg at jeg har sluttet før det blir august og skolen starter igjen, men jeg vil nok sikkert komme på besøk uansett, sa Torill Hanssen.

Torill Hansen takket av som SFO-leder
Torill Hanssen ble takket av under avskjedskaffen før sommerferien på Herøy skole. Hun blir nå pensjonist etter å ha vært leder for skolefritidsordningen i mange år. Fra venstre: Torill Hanssen, Carina Bonsaksen og Stine Mari Marthinussen. Stine Mari er forøvrig nylig tilsatt som ny SFO-leder.

Annonser