Han er selvfølglelig strålende fornøyd med uttaket, og spesielt med at det er et enstemmig fagråd som har stemt han til EM. Konkurransen skal foregår på Fiera de Genova exhibition centre og samtidig med konkurransen arrangeres en enorm hagemesse.

Tilskuere
Tommy sier til Herøyfjerdingen at han ønsker seg tilskuere fra Herøy, det hadde vært stor stas med en lokal heiagjeng. Den store hagemessen er fantastisk å få med seg for de som er glad i blomster, så det er bare å sette av datoene 7. - 9.april 2016.

Travel mann
At Tommy er en travel mann det visste vi og i disse dager har han ekstra mye å tenke på. Natta er ganske kort for tida, som han sier. I tillegg til innvielse av ny butikk og EM, skal han delta på NM i blomsterdekorering i Bergen i månedsskiftet oktober/november.

Blomster i fjøset
Etcetera botaniske utskeielser flytter etter planen inn i nye lokaler i slutten av november og ombyggingen av det gamle fjøset på Hestøya er godt i gang. Han gleder seg til å vise fram det ferdige resultatet og kjenner vi Tommy rett blir dette en ny attraksjon på Herøy.

Vi ønsker Tommy lykke til med alle planene har har framover.