Det ble en liten premiere på musikkverket de fikk høre, de ansatte som tilfeldigvis hadde pause midt på dagen i dag.

Ut i det fri Solistene Eva Gullvåg Aasgaard og Ståle Ytterli tok i dag, sammen med kunstnerisk leder Alf Knutsen og komponist Reidar Moursund med seg litt av musikkverket ”Livslenka” til Marine Harvest.

Og det ble en helt spesiell liten intimkonsert ute på balkongen, hvor de ansatte på oppdrettsbedriften nøt en kopp kaffe sammen med musikken.

Fascinerende Vi fikk høre låtene ”Ungdom” og Lite Ban”, før de to dyktige solistene avsluttet med et romantisk stykke fra The Phantom of the Opera.

Og sjelden har vi vært med på en mer fascinerende konsert, med utsikt mot både Lovund, Træna og Dønnamannen og med oppdrettsmerder i bakgrunnen – mens måsen dovent fløy innom for å se hva dette var for noe.

Takket for tilskudd Dette gjorde gjengen bak ”Livslenka” som en gest og en takk til Marine Harvest for tilskuddet på hele 120.000 kroner.

Leder for kirkespill-komiteen, Svein Lundestad, sa da også at tilskuddet gjorde det mulig å for alvor se at dette var mulig å få til.

Ikke mulig uten - Men uten tilskuddet fra Marine Harvest-fondet hadde vi ikke fått dette i havn, sa Lundestad.

Og de rundt 30 tilhørerne, med blant andre fabrikksjef Kjell Stokbakken, administrasjonsassistent Maria Jakobsen og HMS-sjef Kaare Stenseng, visste å sette pris på mini-konserten med stor applaus.

Begynner å bli utsolgt Bård Grønbech kunne avslutningsvis fortelle tilhørerne at det begynner å bli utsolgte forestillinger.

- Jeg tror at forestillingen klokken 19.30 i kveld er utsolgt, så det gjelder å være rask hvis man vil få dette med seg, sa Grønbech.