To konserter på Etcetera tirsdag

Utekonserter på Etcetera 28

Tirsdag 28. juli blir det to konserter på uteplatten hos Tommy på ETCETERA – botaniske utskeielser m.m. Klokka 12 skal det akustiske rockebandet Snikhippie på scenen og klokka 16 blir det konsert med Eline og Jon-Willy i bandet Smith & Smule.

Bandet Snikhippie er et akustisk rockeband som covrer låter fra de siste 60 år. 

Her er et klipp på Youtube fra Kulturbadet i Sandnessjøen. Siden den gang opplyses det om at de har fått ny vokalist som er like rå, om ikke mer, og et enda mer spenstig repertoar.

Eline & Jon-Willy spiller kl. 16
- Der vi ferdes til vanlig går vi under navnet Smith & Smule, men tenker at på mine hjemtrakter er det kanskje tydeligere å bruke navn, opplyser den kjente keyboardisten, prosdusenten og låskriveren Jon-Willy Rydningen som kommer fra Sandnessjøen, men nå er bosatt i Moss.

Under konserten sak de etter eget utsagn spille de fineste sangene i hele verden, skamløst ispedd eget materiale. Sangene er arrangert på en måte som passer like bra til bryllup som til begravelse. 

Jon-Willy Rydningen:

  • Keyboardist, produsent og låtskriver fra Sandnessjøen, nå bosatt i Moss.
  • Gikk musikklinja ved Mosjøen videregående skole, og studerte komposisjon ved Norges Musikkhøgskole. 
  • Har i løpet av drøyt 25 år medvirket på mer enn 300 album med norske og utenlandske artister og spilt konserter med bl.a. Oslo Filharmoniske Orkester, Reidar Moursund, Junipher Greene, Anita Skorgan og Nik Kershaw. 
  • Har vært orkesterleder på godt over 100 NRK-program, deriblant Den store klassefesten, Wiese, Rondo og Sommeråpent. 
  • Spilte sist konsert på Herøy som pianist med Henning Kvitnes . 
  • Han er også daglig leder i Ryde & Berg Orgelbyggeri, som bl.a. har bygd alle fire orglene i Oslo domkirke, og orgelet i Stavanger konserthus. 

Eline Smith Rydningen:

  • Sanger og musikkterapeut. Jobber i eldreomsorgen i Fredrikstad. Parallelt med dette har hun solistoppdrag innen sjangerne jazz, pop og vise. 
  • Som korist har hun bl.a. hatt flere oppdrag med pop-ikonet Nik Kershaw med norsk band. Våren 2019 deltok hun på Beat for Beat på NRK, for anledningen makker med selveste Ingrid Bjørnov. 

Annonser