Kristian Dahl var ikke stort dårligere i singleklassen, hvor han spilte seg fram til kvartfinalen og dermed 5. plass.

– Det er gledelig å se at forspranget til de aller beste i landet blir mindre. Dette gir inspirasjon til å trene knallhardt videre, sier de to guttene til Helgeland Arbeiderblad.

Det er tett i toppen av badmintonmiljøet i landet. Dahl og Haraldsen hadde i utgangspunktet en vanskelig trekning, men var innstilte på å bite hardt fra seg.

I kvartfinalen møtte herøyguttene doubleparet som var rangert som nummer to i stevnet og etter en jevn og spennende tre-settskamp ble det seier til herøyparet.

I semifinalen møtte de stevnets antatt beste doublepar og her ble det altså tap for herøyguttene med sifrene 23-21 og 21-14.

Bronse i single I singleklassen gikk det også helt fra til semifinale for Martin Haraldsen. Her tapte han for Marius Fartum fra Haugerud med settsiffrene 21-14 og 21 -13. Fartum er forøvrig rangert som nr. 8 blant seniorene i landet.

Kristian Dahl gikk ut av turneringen i kvartfinalen, hvor han tapte knepent med settsifrene 21-19 og 22-20 for Jonas Christensen fra Frogner. Dermed ble det en fin femteplass på Kristian Dahl.