For å komme seg opp av sofaen og komme seg over “dørstokk mila” har Vigdis Jensen tatt initiativ til å få med folk. Hun sier til Herøyfjerdingen at det er godt å komme seg ut, og siden de startet opp onsdag 27. februar har det vært ca. 30 personer med ut for å være sosial og for å få en trimtur.

På Herøy starter man på Herøy skole onsdager kl.19.00 og på Seløy starter de fra busskuret torsdager kl. 18.00. Tjukkasgjengen håper de får til å gå to dager på Herøy og en dag på Seløy. Men som en begynnelse er dette bra. Det er bare å møte opp på de forskjellige stedene og være med.

Onsdag var det 17 stk. som var med på trimtur på Herøy. Men bare en mann. Men de håper det kommer flere menn for å være med. Men også flere kvinner.

Torsdag var det 13 stk. som gikk på Seløy. Der det var 7 damer og 5 menn og en liten gutt. Og der håper de også på flere.

Norsk Fisketransport har sponset Tjukkasgjengen med refleksvester. De er bestilt men ikke kommet enda. Tjukkasgjengen er veldig fornøyd for å bli sponset med refleksvester. Det er viktig å bli sett.

Det er gratis å være med, så ta på deg refleksvesten og bli med på en sosial trimtur, avslutter Vigdis.