Leder Bjørg Grande ønsket velkommen og skrøt av samarbeidet med Herøy omsorgssenter. Hun beroliget alle med at de kommer til å holde på så lenge de synes det er artig, gir mening og helsa holder. Hun snakket også om viktigheten av å ha en plass å gå til der man kan være seg selv, enten man er glad eller lei seg. Det er rom for alle!

Enhetsleder ved sykehjemmet Wenche S. Jørgensen skryter av den innsatsen Tirsdagsklubben gjør for beboerne på omsorgssenteret og også for hjemmeboende eldre. Hun og Gunn Dahl delte ut gaver til  Bjørg Grande, Rita Almendingen Mathisen, Jorid Wiig, Gudrun Jørgensen og Svanhild Mathisen (Ellinor Olsen var ikke tiilstede). Som et symbol på den jobben de gjør fikk de tildelt hver sin engel. Bjørg kommenterte humoristisk at hun hadde to fra før, og at de ble større for hver gang. Det tok hun som et godt tegn på at innsatsen deres blir satt pris på.

Bjørg Grande delte også ut gaver, blant annet en pengegave til Herøy omsorgssenter som er ment brukt til blomster til jul.

Arna Johansen fra Røde kors tok utfordringen og takket for maten og takket samtidig at hun var invitert. Bjørg ber oss rette en takk til Herøy brygge som alltid serverer god mat og ordner alt til rette for at folk skal trives.